EON TV – Ανακάλυψε το συναρπαστικό περιεχόμενο

Σίγουρα έχεις ακούσει για την EON TV, την συνδρομητική τηλεόραση της NOVA που είναι το νέο big-thing της αγοράς και έχει έρθει για να μείνει. Ίσως έχεις ακούσει για τις γρήγορες ταχύτητες και την τεχνολογία αιχμής πίσω από την πλατφόρμα της EON TV αλλά πόσα ξέρεις για το συναρπαστικό περιεχόμενό της. Ναι λοιπόν, content is the king και στην συνδρομητική τηλεόραση και η EON TV έρχεται να σου δημιουργήσει προσδοκίες που θα καλύψει απόλυτα και θα τις ξεπεράσει.

Η EON TV έρχεται με συναρπαστικό περιεχόμενο live και on demand που θα καλύψει τους πάντες. Αποκλειστικές πρεμιέρες ταινιών, δημοφιλείς σειρές, επικές αθλητικές διοργανώσεις, ψυχαγωγικά shows, ντοκιμαντέρ, μουσική, καθώς και συναρπαστικό περιεχόμενο για παιδιά !

Αν είσαι λάτρης των sports, ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις την μοναδική υπηρεσία EON Sports Mode. Τώρα, μπορείς να δεις ζωντανά αποτελέσματα αγώνων, συνθέσεις ομάδων, στατιστικά παικτών και βαθμολογίες από τις κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις. Όλα τα στατιστικά που ψάχνεις είναι στη διάθεσή σου!

Εδώ θα βρεις τα πάντα και για την ψυχαγωγία σου. Αν θες να απολαμβάνεις οπουδήποτε βρίσκεσαι κινηματογραφικές πρεμιέρες, σειρές, ψυχαγωγικές εκπομπές και realities, η ΕΟΝ TV θα γίνει η αγαπημένη και μοναδική σου πλατφόρμα, αφού διαθέτει το πιο πλούσιο περιεχόμενο σε όλη την Ελλάδα. Εκτός από την ψυχαγωγία, η EON TV παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα τόσο ευρύ και πολυθεματικό περιεχόμενο σε ντοκιμαντέρ για να λύσεις κάθε απορία σου και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου.

Η EON TV θέλει να γίνει η αγαπημένη πλατφόρμα για κάθε ηλικία και έχει φροντίσει και για τους μικρούς μας φίλους με παιδικά προγράμματα, επώνυμο περιεχόμενο από τα αγαπημένα κανάλια των παιδιών για ατελείωτες ώρες γεμάτες χαρά και παιδικά χαμόγελα. Disney Channel, Nickelodeon, Boomerang και πολλές ακόμη παιδικές ταινίες και πρεμιέρες για να απολαμβάνουν τα παιδιά το πιο ωραίο και κατάλληλο περιεχόμενο για την ηλικία τους.

Μήπως ήρθε η ώρα να μπείς στον κόσμο της EON TV; Επωφελήσου τώρα από τις μοναδικές τιμές και το πιο συναρπαστικό τηλεοπτικό περιεχόμενο έρχεται άμεσα στην οθόνη σου και με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Με αστική χρέωση σε όλη την Ελλάδα

ή

Για επικοινωνία όλο το 24ωρο

Δωρεάν Ενημέρωση
από εξειδικευμένο σύμβουλο

Στοιχεία Επικοινωνίας

Με αστική χρέωση σε όλη την Ελλάδα

ή

Για επικοινωνία όλο το 24ωρο

Ζήτησε να σε καλέσουμε

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου χωρίς δική σου χρέωση!

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00 και Σάββατο 10:00 – 16:00 εκτός αργιών.