«Σύνδεση» στη… Γνώση και την Επικοινωνία με τα Φοιτητικά Προγράμματα

Φοιτητικό Internet
Φοιτητικό Internet

Στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης, η επικοινωνία και η πρόσβαση στο διαδίκτυο αποτελούν βασικά εργαλεία για την προσωπική και επαγγελματική μας ανάπτυξη. Για τους φοιτητές που αναζητούν υψηλή ταχύτητα και αξιοπιστία στη σύνδεσή τους, τα Φοιτητικά Προγράμματα της Nova ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Με γρήγορο και σταθερό internet, οι φοιτητές μπορούν να απολαμβάνουν αδιάκοπη πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό, και σερφάρουν ξένοιαστοι στον κόσμο του internet και των social media.

Είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να εξασφαλίσουν υψηλή απόδοση χωρίς να ξοδεύουν περισσότερο από ό,τι πρέπει. 

Αν σκεφτούμε τι χρειάζεται ένας φοιτητής είναι γρήγορο internet, που να μην τον «αφήσει» ποτέ την στιγμή της πλοήγησης – άσχημο πράγμα να χάνεις την σύνδεση- την ώρα που την έχεις ανάγκη, απεριόριστες κλήσεις για να τα «λεει» με τους συμφοιτητές και καλή τιμή γιατί οι εποχές δεν ευνοούν ιδιαίτερα την φοιτητική ζωή. Ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι το Internet 100 με  δωρεάν τέλη ενεργοποίησης και δωρεάν παροχή χρήσης εξοπλισμού Wi-Fi VoIP Router, στην τελική τιμή των 26,00€

Στοιχεία Επικοινωνίας

Με αστική χρέωση σε όλη την Ελλάδα

ή

Για επικοινωνία όλο το 24ωρο

Δωρεάν Ενημέρωση
από εξειδικευμένο σύμβουλο

Στοιχεία Επικοινωνίας

Με αστική χρέωση σε όλη την Ελλάδα

ή

Για επικοινωνία όλο το 24ωρο

Ζήτησε να σε καλέσουμε

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου χωρίς δική σου χρέωση!

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00 και Σάββατο 10:00 – 16:00 εκτός αργιών.