Οπτικές ίνες στο σπίτι σου! Τώρα μπορείς να σερφάρεις με ασύλληπτες ταχύτητες.

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις ταχύτητα και να βάλεις οπτικές ίνες στο σπίτι σου; Η νέα υπηρεσία Nova Fiber ήρθε για να αναβαθμίσει αισθητά την εμπειρία πλοήγησης στο διαδίκτυο μέσω του υπερσύγχρονου δικτύου οπτικών ινών νέας γενιάς που μπορεί να φτάσει έως την πρίζα του σπιτιού σου.

Η Nova  επενδύει στο μέλλον αναπτύσσοντας ένα ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit κορυφαίων προδιαγραφών το οποίο μέχρι το 2027 θα παρέχει κάλυψη με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (Fiber to the Home) στο 40% του ελληνικού πληθυσμού και στο 70% των Περιφερειών της χώρας. Πρόκειται για μια τεράστια επένδυση που θα φέρει ένα τεχνολογικό άλμα στην Ελλάδα και θα κάνει πραγματικότητα το smart home.

Ποιά τα πλεονεκτήματα της σύνδεσης με οπτικές ίνες για το σπίτι σου;

  1. Απεριόριστο downloading & uploading χωρίς χρονοκαθυστέρηση.

Με το Nova Fiber μπορείς να μοιράζεσαι αρχεία, υλικό multimedia πολύ μεγάλου μεγέθους, videos & photos, να ανεβάζεις περιεχόμενο σε οποιαδήποτε πλατφόρμα και να στείλεις ή να λάβεις επαγγελματικά αρχεία χωρίς καμία αναμονή, καθυστέρηση ή συμπίεση.

2. Πολλές συσκευές ταυτόχρονα online.

Με το Nova Fiber μπορείς να συνδέσεις ταυτόχρονα πολλές συσκευές και να πραγματοποιήσεις απρόσκοπτα από όλες απαιτητικές σε κατανάλωση δεδομένων εργασίες, όπως video calls, online streaming ταινιών, πλοήγηση στο διαδίκτυο, ανταλλαγή μεγάλων αρχείων και εργασία από το σπίτι τόσο εσύ όσο και τα μέλη της οικογένειάς σου και οι καλεσμένοι σας.

3. HD Video streaming χωρίς διακοπές

Απόλαυσε Live και OnDemand το αγαπημένο σου περιεχόμενο και ζήσε την μοναδική εμπειρία ΕΟΝ με απόλυτη ευκρίνεια και άψογη ταχύτητα και απόδοση.

4. Συναρπαστική εμπειρία Online Gaming

Αν αγαπάς το Gaming ήρθε η ώρα να ανέβεις επίπεδο στο παιχνίδι σου με το Nova Fiber και να αποκτήσεις το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ταχύτητας απέναντι στους “αντιπάλους” σου.

Ποιά είναι η διαδικασία για να αποκτήσεις οπτικές ίνες στο σπίτι σου.

Η διαδικασία σύνδεσης στο δίκτυο των οπτικών ινών της Nova πραγματοποιείται σε 3 βήματα:

  1. Μελέτη του κτιρίου με εκτιμώμενο χρόνο υλοποίησης 10 εργάσιμων ημερών
  2. Εγκατάσταση των οπτικών ινών στο κτίριο με εκτιμώμενο χρόνο υλοποίησης 20 εργάσιμων ημερών
  3. Ενεργοποίηση της υπηρεσίας στον χώρο σου με εκτιμώμενο χρόνο υλοποίησης 10 εργάσιμων ημερών

Σε περίπτωση όπου η εγκατάσταση οπτικών ινών έχει ήδη ολοκληρωθεί στο κτίριο, απαιτείται μόνο η ενεργοποίηση στο χώρο σου.

Οι οπτικές ίνες στο σπίτι σου μπορούν πλέον να γίνουν πραγματικότητα καθώς η Nova ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των οικιακών χρηστών και των επιχειρήσεων για υπερυψηλές και εγγυημένες ταχύτητες Internet με το πιο πλήρες πρόγραμμα της αγοράς. Το Nova Fiber ανοίγει το παράθυρο στο πιο γρήγορο ψηφιακό μέλλον και σε καλεί να το ανακαλύψεις.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Με αστική χρέωση σε όλη την Ελλάδα

ή

Για επικοινωνία όλο το 24ωρο

Δωρεάν Ενημέρωση
από εξειδικευμένο σύμβουλο

Στοιχεία Επικοινωνίας

Με αστική χρέωση σε όλη την Ελλάδα

ή

Για επικοινωνία όλο το 24ωρο

Ζήτησε να σε καλέσουμε

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου χωρίς δική σου χρέωση!

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00 και Σάββατο 10:00 – 16:00 εκτός αργιών.