Απεριόριστες τηλεοπτικές σειρές με μία συνδρομή!

Οι τηλεοπτικές σειρές είναι ένα από τους πλέον αγαπημένους τρόπους ψυχαγωγίας στο σπίτι για κάθε ηλικία και κάθε γούστο, ειδικά το χειμερινούς μήνες όταν όλοι περνάμε πολύ περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι. Αν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να απολαύσεις νέες αλλά και αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές χωρίς χρονικούς περιορισμούς, τότε σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα την να κάνεις μία συνδρομή στην EON TV.

Τα πλεονεκτήματα της EON TV.που αφορούν τις τηλεοπτικές σειρές είναι τα εξής:

1. Μεγάλη ποικιλία: Τα νέα προγράμματα της EON TV προσφέρουν μια ευρεία γκάμα τηλεοπτικών σειρών από διάφορα είδη και παραγωγούς. Έτσι, μπορείς να βρεις εύκολα σειρές που σε ενδιαφέρουν από κορυφαία κανάλια και πλατφόρμες του εξωτερικού με ελληνικούς υπότιτλους.

2. Πρωτότυπο περιεχόμενο: Η EON TV παρουσιάζει πρωτότυπο περιεχόμενο, με τηλεοπτικές σειρές, τα δικαιώματα των οποίων έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για την Ελλάδα και δεν είναι διαθέσιμο αλλού. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να παρακολουθείς αποκλειστικές σειρές που δεν θα βρεις σε κανέναν άλλο πάροχο συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

3. Ευελιξία προγραμματισμού: Η EON TV συνήθως προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου σειρές όποτε εσύ θέλεις, χωρίς να είσαι περιορισμένος από προγραμματισμένες εκπομπές. Επιπλέον, με την υπηρεσία Catch up 7 ημερών μπορείς να παρακολουθήσεις τηλεοπτικές σειρές και προγράμματα έως και 7 ημέρες μετά την αρχική μετάδοσή τους.

4. Απεριόριστη πρόσβαση: Με μια συνδρομή στην EON TV, μπορείς να έχεις πρόσβαση στην πλατφόρμα από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο, επιτρέποντάς σου να παρακολουθείς τις σειρές σου ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.

Με την EON TV και τα κανάλια της Nova μπορείς να παρακολουθήσεις μια ποικιλία από τηλεοπτικές σειρές. Ορισμένες από τις δημοφιλείς σειρές που μπορείς να βρεις στην πλατφόρμα είναι:

1. Game of Thrones

2. Breaking Bad

3. Friends

4. The Big Bang Theory

5. The Walking Dead

6. Stranger Things

7. Westworld

8. House of Cards

9. The Crown

10. Vikings

Εκτός από τις κλασικές πλέον, αγαπημένες σειρές, νέες καθηλωτικές τηλεοπτικές σειρές καθώς και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τις επόμενες ημέρες στις οθόνες των συνδρομητών της ΕΟΝ, μέσα από το Novacinema4!

Οι σειρές είναι διαθέσιμες και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών.

Με τόσες πολλές επιλογές σε τηλεοπτικές σειρές, ήρθε η ώρα να πάρεις την απόφαση που θα απογειώσει την εμπειρία σου στο home entertainment και θα ομορφύνει τις κρύες ημέρες του χειμώνα που έρχεται.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Με αστική χρέωση σε όλη την Ελλάδα

ή

Για επικοινωνία όλο το 24ωρο

Δωρεάν Ενημέρωση
από εξειδικευμένο σύμβουλο

Στοιχεία Επικοινωνίας

Με αστική χρέωση σε όλη την Ελλάδα

ή

Για επικοινωνία όλο το 24ωρο

Ζήτησε να σε καλέσουμε

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου χωρίς δική σου χρέωση!

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00 και Σάββατο 10:00 – 16:00 εκτός αργιών.